Homeopathie trainingsprogramma's

 


Kijk welke training je nodig hebt om een ​​homeopathische carrière na te streven

Homeopathie training is beschikbaar voor studenten met verschillende holistische expertiseniveaus en met verschillende homeopathische interesses.

Of u nu een moeder bent die uw eenjarige homeopathische tandjespillen geeft of een student die natuurgeneeskundig arts wil worden, er zijn trainingen, lessen en programma's voor homeopathie voor u.

Lees hieronder over de verschillende soorten trainingsopties voor homeopaten om te ontdekken welke geschikt voor u is.

Opleiding tot medische homeopathie

Homeopathische geneeskunde is niet erkend als een individueel medisch beroep in de Verenigde Staten, maar beoefenaars van de verschillende medische disciplines krijgen vaak een homeopathische opleiding voor gebruik binnen hun erkende praktijken. In Canada biedt het Ontario College of Homeopathic Medicine echter een driejarig programma aan dat leidt tot de aanwijzing van een homeopathische arts.

De volgende soorten artsen in de Verenigde Staten hebben verschillende hoeveelheden training nodig om homeopathie aan te bieden als onderdeel van hun praktijk:

Arts (MD)

MD's moeten een 4-jarige bachelordiploma behalen, evenals een 4-jarige medische opleiding op graduate-niveau, gevolgd door twee tot acht jaar residentie. Een opleiding in homeopathie maakt geen deel uit van een typische MD-opleiding, dus artsen die geïnteresseerd zijn in het verlenen van homeopathische zorg, moeten naast hun reguliere opleiding ook een opleiding volgen.

Natuurgeneeskundig arts (ND)

ND's voltooien vergelijkbare opleidingsopties als MD's, maar ze volgen aanvullende cursussen in holistische gezondheidszorgmodaliteiten, waaronder botanische geneeskunde, homeopathie en farmacologie. De studiepunten van hun medische school passen in het typische 4-jarige schema, maar sommige ND-programma's voegen een extra jaar toe om de extra lessen te voltooien.

Omdat homeopathie-training is opgenomen in de ND-graad, gebruiken veel ND's homeopathische middelen in hun praktijken zonder aanvullende training. Er zijn echter nog meer speciale cursussen in homeopathie beschikbaar voor diegenen die hun kennis willen aanvullen of een specialiteit willen toevoegen. Zie onze lijst met homeopathische opleidingsscholen voor meer informatie.

Doctor in de osteopathische geneeskunde (DO)

Artsen in de osteopathische geneeskunde  voltooien vier jaar medische opleiding en drie of meer jaren van residentie na een niet-gegradueerde opleiding. Ze hebben een vergunning als medische arts in alle 50 staten en het District of Columbia (vergeleken met de 12 staten die ND's licentiëren). Hun opleiding omvat aanvullende cursussen en klinisch werk in manuele therapie van het bewegingsapparaat. Homeopathie-training is niet inbegrepen in hun opleiding, dus DO's die homeopathische middelen willen aanbieden, zullen aanvullende training moeten volgen (vergelijkbaar met wat beschikbaar is voor MD's).

Doctor in de chiropractie (DC)

Al in 1995 ontdekte CNN dat meer dan 40 procent van de  chiropractische artsen  homeopathische therapieën aanbeveelt aan hun patiënten. * Dit is waarschijnlijk omdat, als een ander type complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM), de focus van chiropractische zorg op manuele therapie een aanvulling is op de focus van homeopathie op remedies.

Om chiropractor te worden, moet je ten minste 90 studiepunten van niet-gegradueerd onderwijs voltooien en lessen volgen zoals biologie, fysiologie en anatomie. Veel staten eisen nu echter dat chiropractoren een bachelordiploma hebben. Hoe dan ook, alle DC's moeten een 4-jarig chiropractieprogramma voltooien om een ​​vergunning te krijgen. Naast dit werk kan elke homeopathie-opleiding worden gevolgd. Inderdaad, u zult misschien ontdekken dat alle homeopathische referenties die u verdient, u zullen helpen meer chiropractische cliënten aan te trekken, aangezien homeopathie steeds populairder wordt.

Homeopathie-training voor counselors

Elke homeopathische arts die geen vergunning heeft om medicijnen te beoefenen, kan optreden als een ‘raadgever’, die advies geeft voor een gezond leven. Dit is een geweldige optie als u anderen wilt helpen door uw homeopathische kennis te delen zonder de aanzienlijke kosten in geld en tijd van het volgen van een medische opleiding. Veel gerespecteerde scholen die homeopathie-trainingsprogramma's aanbieden, laten niet-medische studenten toe en geven hun een certificaat na voltooiing van het programma. Zorg er echter wel voor dat u niet claimt ziektes te diagnosticeren of te behandelen, want als u dit doet, kunt u worden blootgesteld aan wettelijke aansprakelijkheid volgens de wetten met betrekking tot de medische praktijk in uw land.

Family Homeopathy Training

Echt iedereen kan homeopathische medische praktijken leren en toepassen in hun dagelijks leven. Net als de moeder die haar baby tandjes krijgt, of de coach die toverhazelaar geeft aan haar gekneusde turnster, kunt u deze alledaagse gezondheidskwesties in eigen hand nemen, opgeleid worden en homeopathie en andere holistische gezondheidspraktijken thuis gaan gebruiken. Veel van de homeopathische opleidingsscholen in onze database bieden weekendseminars en online cursussen voor leken aan. Blader door en ga vandaag nog op weg naar een natuurlijke gezondheid.

Homeopathie Accreditatie

De  Accreditatiecommissie voor Homeopathisch Onderwijs in Noord-Amerika (ACHENA)  is een onafhankelijk bureau dat sinds 1982 homeopathische trainingsprogramma's accrediteert. hun programma's gericht op meer gespecificeerde onderwerpen of certificeringen.

Homeopathische certificering

De volgende instanties certificeren momenteel individuele homeopaten en geven ze een 'keurmerk' op de afdeling homeopathie-expertise:

  • De Council for Homeopathic Certification (CHC)
  • De Homeopathische Academie van Naturopathische Artsen (HANP)
  • De North American Society of Homeopaths (NASH)
  • De American Board of Homeotherapeutics (ABHt)

De ABHt, die fungeert als de gouden standaard voor certificeringen voor homeopathische opleidingen, kent sinds 1959 de status van "diplomaat" toe aan beoefenaars. "Onbetwistbare morele en professionele normen" van de praktijk. 

Reacties